търся аермасметър (датчик за обема на въздух към турбото) и колко струва 0899949805 ИВАН 156gtd 2.4 10.98г
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с 156ката
Collapse
X
-
Re: проблем с 156ката
[quote=van_tot]Първоначално публикувано от "van_tot":2lkh5x38търся аермасметър (датчик за обема на въздух към турбото) и колко струва 0899949805 ИВАН 156gtd 2.4 10.98г
gtd да не е като jtdHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Re: проблем с 156ката
Първоначално публикувано от van_totМОЖЕ И ВТОРА УПОТРЕБА ИЛИ ДОБЪР ЗАМЕСТИТЕЛ
има дебитомери всякакви - оригинален 512лв, Бош които не има съмнения дали е оригинален на половин цена, разни оферти от италия ибеи и така нататък за оригинален 70-100Е без доставка, маса заместители на други фирми незнам си колко лева и за всичко това е писано в доста теми + има тема за това кои колко пари и за какво е дал за 156.
и ти нестига че си писъл поредната повтаряща се тема ами не си и уточнил какво ти трябва
аз бих си взел от италия или може би Бош без холограмен стикер защото не ми се харчат чак толкоз пари по колатаHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
проблем с 156ката
Съжалажам ,че си ме разбрал погрешно ,но аз не съм на ясно какво точно е това нещо което търся,но знам, че тябва да го намеря.За темите също незнам много ,но аз толкова много исках тази кола ,че сега мъж ми само ми мрънка ,че са ми пробутали барака,а аз толкова я обичам тази кола.
Comment
Comment